0 savesSave

En el món de la bruixeria i els encanteris existeixen com en gairebé totes les coses diferents classes, bàsicament la màgia la podem classificar en dos: màgia blanca, màgia negra.

També és veritat que molts també parlen de dues categories més la verda i la vermella, però jo en particular només la separo en dues.

La principal diferència que existeix entre la màgia blanca i la màgia negra és la fi amb el qual es pretén utilitzar, en cas de voler ajudar a una persona amb els nostres encanteris, la llemaremos màgia blanca, si per contra el que es busca és per contra busquem provocar el dolor o el mal o si estem motivats per lenveja o la venjança això és sens dubte màgia negra.

En realitat la majoria dencanteris es poden considerar de màgia blanca o màgia negra segons la seva fi.

Els grans hechizeros i hechizera les també anomenats bruixots o bruixes de màgia blanca utilitzen infinitat dobjectes per als seus encanteris com ara espelmes, pèndols, o les típiques cartes del tarot.

La moyoria de persones fan servir la màgia blanca com part important de la seva vida i per a les persones que lenvolten ajudant a trobar una parella, aconseguir algun treball, provocar la bona fortuna o millorar la seva salut.

La màgia blanca està relacionada molt de prop amb lespiritualitat, i per descomptat amb la natura. Tots els encanteris de màgia blanca han estat utilitzats per nombroses cultures ancestrals, amb molta tradició i experiència.

En lactualitat hi ha gran quantitat de llibres amb encanteris sobradanete comprovats, publicacions que es especialitzades concretament en màgia blanca. Però cal tenir en compte que aquestes tècniques mal utilitzades són un perill, encara que en principi no ha de es molt perilloses, aquestes tècniques, no cal utilitzar-les de una forma inconscient, cal fer-les de haver llegit una mica o tenir una mica de base en el món de la magina blanca.

Per internet trobaràs molts encanteris, conjurs de màgia blanca i màgia negra, aquí pots trobar una petita recopilació feta per la meva dels millors llibres.

0 savesSave If you enjoiat this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Sobre El Autor

Artículos Relacionados

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.